dinsdag 12 november 2019

Steun het EMK

Rabo1Bent u lid van Rabobank Randmeren? Stem dan tussen 1 en 14 juni op het Ermelo’s MannenKoor en verdien daarmee geld voor onze clubkas.De Clubkas Campane Rabobank Randmeren wil verenigingen en stichtingen graag een steuntje in de rug geven. Daarom organiseert de Rabobank dit jaar de Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen uit o.a. de gemeente Ermelo. Het EMK is één van de deelnemers. Onder de deelnemende clubs wordt een bedrag van € 50.000,= verdeeld.Hoe werkt het? Inmiddels hebben alle leden van Rabobank Randmeren een e-mail ontvangen met een inlogcode. Met deze inlogcode kan tussen 1 en 14 juni op drie verschillende clubs een stem worden uitgebracht. Iedere stem is geld waard. Daarom vraagt het EMK u om tijdens de stemperiode ook op ons te stemmen. Maar niet alleen uw stem is belangrijk. Ook die van familie, vrienden, buren en kennissen. Kortom: we hebben iedereen nodig om een zo hoog mogelijk bedrag te verdienen.
Mogen we op u rekenen? Alvast bedankt!