EMK zet de bloemetjes weer buiten

BloemenOp een enkele druppel na was het op zaterdag 09 mei overwegend droog op het Pauwenplein in Ermelo waar het Ermelo’s MannenKoor, alweer voor de 17e keer, hun bloemen- en plantenmarkt organiseerde. Zoals ieder jaar ook nu weer speciaal voor Moederdag. Dit jaar stond hun kraam dusdanig strategisch, dat het voor het winkelend publiek bijna onmogelijk was om ongezien door te lopen. Velen van hen kochten dan ook iets, zodat de voorraad bij het sluiten van de markt behoorlijk bleek geslonken. Was het weer iets beter geweest, dan zou de kans zelfs groot zijn geweest dat de meeste waar was verkocht. Het enthousiasme van de mannen was er niet minder om, maar koud weer brengt nu eenmaal minder mensen op de been. Geslaagd kun je de bloemen- en plantenmarkt dus zeker noemen. Er is dit jaar weer voor een mooi bedrag verkocht. Goed voor de clubkas. Een groot succes was de zgn. “glimlach actie”, die speciaal voor de leden is bedacht. Zij konden, tegen betaling, een kaartje invullen met een adres in Ermelo waar deze zaterdag, namens het EMK, een speciale bloemenaanbieding werd bezorgd. Een 4-tal bezorgers (ook EMK-leden) heeft maar liefst bij 58 adressen een mooi bakje met bloemen afgeleverd. Een actie die door de ontvangers zeer werd gewaardeerd. In 2016 is Moederdag op zondag 8 mei. Dat betekent dat het EMK op zaterdag 7 mei weer de meest verse, mooie en geliefde bloemen, planten en bloemstukjes gaat verkopen. Noteer deze datum alvast in uw agenda.