Zaterdag 09 mei, de dag voor Moederdag

Bloemen 2015Zaterdag 09 mei, de dag voor Moederdag, organiseert het Ermelo’s MannenKoor (EMK) weer een grote bloemen- en plantenmarkt. Dit evenement vindt inmiddels voor de 17e keer plaats. Vanaf 08.30 uur is men welkom op het Pauwenplein, dat door het EMK weer wordt omgetoverd in een waar bloemenfestijn. Evenals voorgaande jaren zal er ook nu weer een groot assortiment planten en bloemen aanwezig zijn. Mocht uw bestelling dusdanig groot zijn zodat vervoer een probleem is, dan brengen de mannen dit bij u thuis in Ermelo. Zij hebben er veel voor over om hun clubkas te spekken. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om de meest verse, mooie en geliefde bloemen, planten en bloemstukjes in te kopen. Alles komt straks rechtstreeks van de veiling, het beloofd dus weer een geweldig spektakel te worden. Op het Pauwenplein zullen vrolijke klanken klinken en de bloemenweelde zal hartgrondig worden aangeprezen. Het beloofd ook dit jaar weer een mooi feest te worden. Voor deze dag heeft de bloemenmarktcommissie een actie bedacht, de zgn. “glimlach actie”, speciaal voor de leden van het EMK. Door, tegen betaling, een kaartje in te vullen met een adres in Ermelo kunnen zij daar een speciale bloemenaanbieding laten bezorgen. De bezorgers van deze bloemen zijn ook weer leden van het EMK die de bloemenkraam bezoeken en daar de ingevulde kaartjes uit een doos trekken en er voor zorgen dat de bloemenaanbieding op dat adres wordt bezorgd. Op deze manier probeert het EMK een extra glimlach weg te geven. Niet alleen aan moeders, maar aan iedereen. Het EMK hoopt op een prachtige dag, mooi weer, veel gezelligheid, veel publiciteit voor het koor en opnieuw een mooie opbrengst. U bent van harte welkom.