vrijdag 3 juli 2020
 

Bevrijdingsconcert in het Dolfinarium Harderwijk

BevrijdingDat het Ermelo’s MannenKoor in veel plaatsen in Nederland en daarbuiten een graag gehoord mannenkoor is, blijkt wel uit het feit dat het EMK is uitgenodigd om deel te nemen aan het “Bevrijdingsconcert” in Harderwijk. Het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe uit Voorthuizen en het EMK nemen hierbij de zang voor hun rekening. De muzikale begeleiding deze avond zal worden verzorgd door Jan Vayne (vleugel), Lenneke Dijkens (viool), Wilma Schouten (dwarsfluit en vleugel), Bert Elbertsen (vleugel), de Christelijke Muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart en Gelre Brass uit Harderwijk. Ook de stadsdichter van Harderwijk Theo Bakker verleent zijn medewerking evenals …… de dolfijnen. De zaal van het Dolfinarium is open vanaf 19.15 uur, aanvang concert om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten dan € 10,00 per stuk. Indien nog voorradig zijn er ook kaarten te koop aan de kassa van het Dolfinarium. Deze kaarten kosten echter € 12,00 per stuk.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.