dinsdag 12 november 2019

Bevrijdingsconcert in het Dolfinarium Harderwijk

BevrijdingDat het Ermelo’s MannenKoor in veel plaatsen in Nederland en daarbuiten een graag gehoord mannenkoor is, blijkt wel uit het feit dat het EMK is uitgenodigd om deel te nemen aan het “Bevrijdingsconcert” in Harderwijk. Het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe uit Voorthuizen en het EMK nemen hierbij de zang voor hun rekening. De muzikale begeleiding deze avond zal worden verzorgd door Jan Vayne (vleugel), Lenneke Dijkens (viool), Wilma Schouten (dwarsfluit en vleugel), Bert Elbertsen (vleugel), de Christelijke Muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart en Gelre Brass uit Harderwijk. Ook de stadsdichter van Harderwijk Theo Bakker verleent zijn medewerking evenals …… de dolfijnen. De zaal van het Dolfinarium is open vanaf 19.15 uur, aanvang concert om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten dan € 10,00 per stuk. Indien nog voorradig zijn er ook kaarten te koop aan de kassa van het Dolfinarium. Deze kaarten kosten echter € 12,00 per stuk.