woensdag 8 juli 2020
 

Gezellige nieuwjaarsbijeenkomst

NieuwjaarsbijeenkomstMaandagavond 5 januari was de nieuwjaarsbijeenkomst van het EMK. Maar liefst 127 personen, (leden met al dan niet met hun echtgenotes/partners) waren aanwezig. De locatie was dit jaar ’t Jagersnest in Ermelo, een prima plek voor een dergelijke happening. Bij binnenkomst ontving een ieder, tegen een kleine vergoeding, drie munten waarmee de eerste dorst gelest kon worden. Vervolgens kon een ieder loten kopen voor de grote loterij. Nadat iedereen een plekje had gevonden, werd de avond geopend door de voorzitter Arnold Wijnsma. Hierbij blikte hij o.a. terug naar het afgelopen EMK-jaar. Daarna was de gastvrouw van ’t Jagersnest aan de beurt. Zij nodigde de aanwezigen uit om deel te nemen aan het buffet, bestaande uit stampotten met bijbehorend vlees en aansluitend een toetje. Nadat alle magen waren gevuld werden er 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. Jan van IJzendoorn, die maar liefst 40 jaar lid is van het EMK, Bertus van de Velden en Gert Schuurman, beiden 12,5 jaar lid. Niet veel later schreden een vijftal “nonnen” de zaal binnen om vol overgave een (soort van) levenslied te zingen, om vervolgens de zaal weer huppelend te verlaten. Nu was het de beurt aan de loterijcommissie. Maar liefst 26 mooie prijzen waren er te winnen met een grote loterij. Diverse sponsoren hadden hiervoor de nodige prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs was een lang weekend of midweek in het appartement van Willem en Ina Ros in Callantsoog. De gelukkige winnaar was Gerard Visser. Hoewel na de loterij de eerste gasten alweer vertrokken, bleef het nog lange tijd gezellig. Het EMK kan terugkijken op een geslaagde en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.