dinsdag 12 november 2019

Medewerking EMK aan eredienst Sonnevanck

SONNEVANCKEvenals vorig jaar verleent ook nu het Ermelo’s MannenKoor weer hun medewerking aan de eredienst in de kerkzaal van Sonnevanck en wel op zondag 2 oktober. Het EMK zal hierbij veel bekende liederen uit hun repertoire zingen, maar ook zal er samenzang zijn met de bewoners en de bezoekers/belangstellenden. Iedereen is van harte welkom. De aanvangstijd is 10.00 uur. Voorganger is Ds. H. Brandsen. Het EMK staat onder leiding van Ab Weegenaar en wordt op orgel begeleid door Bert Elbertsen.