dinsdag 19 november 2019

Seizoenstart 2016-2017 Ermelo’s MannenKoor

Start koor 2016Maandag 29 augustus 2016 beginnen de repetities weer van het Ermelo’s MannenKoor (EMK) o.l.v. Ab Weegenaar. De leden gaan dan starten met de voorbereiding van het kerstconcert (17 december 2016), maar ook van de overige geplande optredens t.w.: zondag 2 oktober, medewerking aan de Eredienst in Sonnevanck, woensdag 26 oktober, medewerking zangavond in de Opstandingskerk van ’s Heeren Loo en vrijdag 4 november, medewerking aan benefietconcert t.b.v. “De vrienden van St Jansdal” in het dolfinarium te Harderwijk. Ook verleent het EMK zijn medewerking op zaterdag 24 december aan de kerstnachtdienst in de Westerkerk. Bij het Ermelo’s MannenKoor zijn altijd nieuwe leden, jong en oud, van harte welkom. De repetitieavonden zijn, uitgezonderd het zomerreces, op maandag in de Immanuelkerk te Ermelo. We beginnen altijd om 19.45 uur. Om 21.00 uur is er een pauze en om 22.00 uur is de repetitie afgelopen. Wie dus van zingen en gezelligheid houdt, is van harte welkom. Eerst om te kijken en te luisteren en nadien hopelijk als nieuw lid. Wil je vooraf iets meer weten over het EMK, neem dan gerust contact op met de voorzitter Arnold Wijnsma, tel. 06-55863474, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op deze website.