dinsdag 12 november 2019

Afsluiting zangseizoen 2015 – 2016

Afsluiting seisoen 2016Evenals vorig jaar heeft het Ermelo’s MannenKoor hun zangseizoen 2015 – 2016 afgesloten met een gezellig samenzijn op camping “de Kriemelberg” in Ermelo. Gestart werd met een fietstocht van ongeveer 16 km. Bart Martensen had zijn best gedaan om hier een mooie rit van te maken. Uiteraard eindigde de tocht bij de Kriemelberg en konden de aanwezige leden en/of hun echtgenotes/partners nog wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook de dirigent Ab Weegenaar en zijn vrouw waren aanwezig. De voorzitter Arnold Wijnsma sprak nog enkele woorden en wenste een ieder tot slot een fijne vakantie toe. Het zangseizoen 2015 – 2016 zit er al weer op. Het zangseizoen 2016 – 2017 start op maandag 29 augustus.