vrijdag 3 juli 2020
 

Fête de la Musique Ermelo

foto fete de la musiueZaterdag 18 juni treedt het Ermelo’s MannenKoor tweemaal op tijdens Fête de la Musique in Ermelo en wel om 11.00 en 14.00 uur in de Immanuelkerk. Tijdens deze optredens zal het EMK enkele “luchtige” liederen zingen uit hun repertoire. Voor dirigent Ab Weegenaar is het zijn vuurdoop. Voor de eerste keer zal hij dan het EMK dirigeren. Fête de la Musique Ermelo is niet meer weg te denken en viert dit jaar alweer haar negende editie. Het uit Frankrijk, enorm populaire, overgewaaide muziekfeest wordt in Nederland in een aantal grote steden ook jaarlijks gevierd. Met maar liefst 104 inschrijvingen is de organisatie van Ermelo dan ook zeer tevreden. Aan diversiteit ontbreekt het niet dit jaar. Van bands tot folkmuziek, en van koren tot solo. Het aanbod is zeer uitgebreid en goed voor zo'n 170 optredens in totaal op meer dan dertig locaties. Van Lukaskerk (terrein Veldwijk) tot Zendingskerk (dit jaar nieuw) met daar tussen een mengeling van kroegen, diverse kerken, theaterzaal de Dialoog, diverse straten en pleinen, 'Molen de Koe' en museum 'Het Pakhuis'. Om van een langgerekt dorp van 1,8 kilometer toch één geheel te creëren zullen er meer activiteiten gaan plaatsvinden bij Stationsstraat Oost en 't Weitje. Iedereen is van harte welkom.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.