dinsdag 12 november 2019

Fête de la Musique Ermelo

foto fete de la musiueZaterdag 18 juni treedt het Ermelo’s MannenKoor tweemaal op tijdens Fête de la Musique in Ermelo en wel om 11.00 en 14.00 uur in de Immanuelkerk. Tijdens deze optredens zal het EMK enkele “luchtige” liederen zingen uit hun repertoire. Voor dirigent Ab Weegenaar is het zijn vuurdoop. Voor de eerste keer zal hij dan het EMK dirigeren. Fête de la Musique Ermelo is niet meer weg te denken en viert dit jaar alweer haar negende editie. Het uit Frankrijk, enorm populaire, overgewaaide muziekfeest wordt in Nederland in een aantal grote steden ook jaarlijks gevierd. Met maar liefst 104 inschrijvingen is de organisatie van Ermelo dan ook zeer tevreden. Aan diversiteit ontbreekt het niet dit jaar. Van bands tot folkmuziek, en van koren tot solo. Het aanbod is zeer uitgebreid en goed voor zo'n 170 optredens in totaal op meer dan dertig locaties. Van Lukaskerk (terrein Veldwijk) tot Zendingskerk (dit jaar nieuw) met daar tussen een mengeling van kroegen, diverse kerken, theaterzaal de Dialoog, diverse straten en pleinen, 'Molen de Koe' en museum 'Het Pakhuis'. Om van een langgerekt dorp van 1,8 kilometer toch één geheel te creëren zullen er meer activiteiten gaan plaatsvinden bij Stationsstraat Oost en 't Weitje. Iedereen is van harte welkom.