donderdag 28 mei 2020
 

Een zonnige bloemen- en plantenmarktmarkt Ermelo’s MannenKoor

Bloemen 2016Op alle fronten mag de bloemen- en plantenmarkt van het EMK zonnig genoemd worden. Het weer was de hele dag prachtig, het totale aanbod er stralend uit, het humeur van de EMK-verkopers was opperbest, alle kopers waren tevreden en de opbrengst was buitengewoon goed te noemen. Kortom, alle ingrediënten waren zaterdag 7 mei aanwezig om te spreken van zeer geslaagde dag. Voordat Ermelo ontwaakte waren enkele leden al druk doende om alles te prijzen en uit te stallen. Zij stonden dan ook op tijd klaar om de eerste kopers te helpen. De gehele dag door was er belangstelling voor de vele soorten zomerbloeiers, de speciale “Moederdag” attenties, de leuke boeketten, de opgemaakte schaaltjes en andere verrassingen. Sommige klanten waren zo enthousiast over het totale aanbod, dat zij meer kochten dan dat ze konden vervoeren. En ook hiervoor had het EMK een oplossing; de EMK-bezorgservice. Van een ieder die uit de omgeving van Ermelo kwam en niet in staat was om de gekochte bloemen en planten zelf mee te nemen, werd hun bestelling gratis thuisbezorgd. Een service die enorm werd gewaardeerd. Tegen het sluiten van de markt was er veel verkocht. Willem Ros, de organisator van deze EMK-bloemen- en plantenmarkt, had daar dan ook een tevreden gevoel over. Later op de avond zelfs een zeer tevreden gevoel, toen bleek dat de opbrengst van de EMK-bloemen- en plantenmarkt uitstekend was te noemen. Een ieder die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan deze bloemen- en plantenmarkt ……, enorm bedankt.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.