dinsdag 12 november 2019

Zaterdag 7 mei as.; Bloemen- en plantenmarktmarkt Ermelo’s MannenKoor

bloemenmarkt 2016Zondag 8 mei is het weer Moederdag en daarom organiseert het EMK de dag ervoor weer een bloemen- en plantenmarkt. Op de inmiddels bekende locatie in de Enk, zal het EMK weer grootst uitpakken met mooie aanbiedingen, om de prachtige bloemen en planten aan de man/vrouw te brengen. Dit jaar zijn er veel zomerbloeiers te koop. Daarnaast heeft het EMK uiteraard een mooi aanbod met speciale Moederdag attenties, leuke boeketten, opgemaakte schaaltjes en andere verrassingen. Bent u niet in staat om de gekochte bloemen en planten zelf mee te nemen naar huis, dan zijn de mannen van het koor bereid om de bestellingen bij u thuis te bezorgen, mits men uiteraard in de omgeving van Ermelo woont. De concurrentie is ieder jaar groot. Maar weet u verzekerd van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding! De bloemen en planten komen rechtstreeks van de veiling, verser kan haast niet!