dinsdag 12 november 2019

Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

rabo 2016EMK derde in Ermelo Op woensdagavond 30 maart vond de slotbijeenkomst van de Rabobank RandmerenClubkas Campagne plaats in de Dialoog. De Rabobank gebruikt jaarlijks een deel van haar winst om de lokale samenleving te versterken. Verenigingen spelen hierin een belangrijke rol. Om deze rol te kunnen blijven spelen is geld nodig. De bank laat haar leden mede bepalen welke clubs zij financieel ondersteunt. Dit jaar deden 150 clubs mee aan de Clubkas Campagne. In totaal zijn er 8000 stemmen uitgebracht door ruim 3500 leden van Rabobank Randmeren. Iedere stem was dit jaar circa € 8,50 waard. Dankzij de steun van velen, waarvoor onze hartelijke dank, viel het Ermelo’s MannenKoor dit jaar € 747,00 ten deel. Een mooi bedrag waarmee het EMK derde is geworden in Ermelo. De buurtvereniging “Horst en Telgt” en de showband “Doe Maar” werden respectievelijk 1e en 2e. Namens het EMK ….. van harte gefeliciteerd.