dinsdag 19 november 2019

Najaarsconcert Ermelo’s MannenKoor 2017

najaars concert 2017Zaterdagavond 18 november jl. hebben de aanwezigen, in een behoorlijk gevulde Immanuelkerk, kunnen genieten van een zeer gevarieerde avond tijdens het najaarsconcert van het Ermelo’s MannenKoor. Met medewerking van het Harderwijks Strijkorkest o.l.v. Roelof Klaassen, Arjan & Edith Post (trompet), Daphne Visser (sopraan) en Erik-Jan van der Hel (Orgel), presenteerde het EMK dit concert. Onder leiding van Ab Weegenaar werd door het koor zowel bekende als nieuwe liederen uit hun repertoire gezongen, waarvan veel Nederlandstalige. Ook alle medewerkenden lieten solo van zich horen. Vooral het lied “Glory be to God”, ditmaal begeleid door alle musici, maakte indruk. Voor het slotlied werden alle medewerkenden in de bloemen gezet en sprak de voorzitter enkele woorden van dank. Na het concert werd er door veel aanwezigen nog even nagepraat in de foyer.