Ermelo’s MannenKoor bij top-3 meeste stemmen Rabobank Clubkas Campagne

Rabo bank 2017Vrijdag 31 oktober jl. vond de uitreiking plaatst van de cheques van de Rabobank Clubkas Campagne in het Rabo kantoor te Ermelo. Nadat alle aanwezigen waren voorzien van een drankje, opende de kantoordirecteur Marcel Korving de bijeenkomst. Hij liet weten dat in Ermelo maar liefst 29 verenigingen/stichtingen hebben deelgenomen. In totaliteit zijn er 10.000 stemmen uitgebracht door 4000 stemmers. Ook kon er een orginaliteitsprijs worden gewonnen door de vereniging/stichting die op de meest orginele wijze de Clubkas Campagne onder de aandacht wist te brengen. Deze prijs werd dit jaar gewonnen door Fencing Ermelo (Schermvereniging). Vervolgens werden de cheques van de Clubkas Campagne overhandigd. De kantoordirecteur deed dit aan de 3 verenigingen uit Ermelo met de meeste stemmen. En tot die top-3 behoorde ook het EMK. Bij een prachtige 3e plaats behoorde een cheque van maar liefst € 879,00, welke in ontvangst werd genomen door de voorzitter Arnold Wijnsma. De 2e plaats was voor Drumband Doe Maar (€ 961,00) en de 1e plaats voor de buurtvereniging Horst en Telgt (€ 1067,00). De cheques voor de overige verenigingen/stichtingen werden daarna uitgereikt door een viertal Rabo-medewerkers. Nadat alle foto’s waren genomen, werd er nog enige tijd nagepraat door alle aanwezigen. Het Ermelo’s MannenKoor wil een ieder, die op hen heeft gestemd, hartelijk bedanken. Het geldbedrag is bestemd voor ons jubileumconcert op 7 december 2018, waarvoor u alvast van harte bent uitgenodigd.