dinsdag 12 november 2019

Rabobank Clubkas Campagne ….. Helpt u mee?

Raboclubcas2Ook dit jaar organiseert Rabobank Randmeren weer een Clubkas Campagne voor deelnemende verenigingen en stichtingen uit o.a. Ermelo. Er is hiervoor een totaalbudget gereserveerd van maar liefst € 70.000,=. Gezien het succes voor het Ermelo’s MannenKoor tijdens de vorige campagne (iedere stem was toen maar liefst € 8,00 waard!), is het ook nu weer een unieke kans om extra geld te verdienen voor de EMK-kas. Ook is er al een bestemming voor de opbrengst. Volgend jaar, op 7 december 2018, bestaat het Ermelo’s MannenKoor alweer 45 jaar. Dat wordt in ieder geval gevierd met een mooi en grootst jubileumconcert met veel muzikale begeleiding. Een concert waar u zeker van gaat genieten. Maar een dergelijk concert kost natuurlijk veel geld en daarom vragen wij u om ook te stemmen op het Ermelo’s MannenKoor bij de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe kunt u stemmen? .... Bankiert u bij de Rabobank Randmeren en bent u ook lid, dan wordt u door de Rabobank eerdaags benaderd met een persoonlijke mail waarin het stemmen voor de Clubkas Campagne wordt uitgelegd. Bankiert u echter bij de Rabobank Randmeren maar bent u geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op het EMK? Bel dan met de Rabobank Randmeren of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens. Nog even dit. Een partner is niet automatisch lid. Hij/zij zal dit ook specifiek moeten aanvragen bij de Rabobank Randmeren op de bovenstaande manier. Wilt u dus ook dat op 7 december 2018 het podium is gevuld met een jubilerend EMK en zij die avond worden ondersteund door diverse musici, breng dan voor hen uw stem uit bij de Rabobank Clubkas Campagne. Namens het Ermelo’s MannenKoor hartelijk dank hiervoor en wij zien u graag tijdens ons jubileumconcert.