zaterdag 16 november 2019

We gaan beginnen …….

Start 2017 1Maandag 21 augustus 2017 oefent het Ermelo’s MannenKoor (EMK) alweer voor het nieuwe zangseizoen 2017-2018. Onder leiding van Ab Weegenaar zal er eerst aandacht worden besteed aan het 1e optreden op 30 augustus as. in “de Werelt” te Lunteren.
Dit jaar staat in ieder geval nog een tweetal optredens op de agenda. Op 18 november is het najaarsconcert in de Immanuelkerk en op 24 december wordt medewerking verleend aan de kerstnachtdienst in de Maranathakerk. Het Ermelo’s MannenKoor zoekt ook nieuwe leden. Jong of oud, mannen zijn van harte welkom. Iedere maandagavond, uitgezonderd het zomerreces, wordt er gerepeteerd in de Immanuelkerk te Ermelo en wel van 19.45 tot 22.00 uur. Rond 21.00 uur is er een pauze. Zingen en gezelligheid staat het EMK om bekend. Kom eerst eens kijken en luisteren. Wil je vooraf iets meer weten over het EMK, neem dan gerust contact op met de voorzitter Arnold Wijnsma, tel. 06-55863474, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk verder op de website www.ermelosmannenkoor