EMK weer present bij Fête de la Musique

Laferte music3Gezien hun geslaagde optreden vorig jaar, verleent het Ermelo’s MannenKoor op zaterdag 24 juni wederom hun medewerking aan Fête de la Musique. Dit jaar is het alweer de tiende editie van dit evenement. Het EMK zal twee keer te beluisteren zijn en wel om 11.00 uur in de Rehobothkerk en 14.00 uur in de Immanuelkerk. Beide optredens zullen er enkele liederen samen met Daphne Visser worden gezongen. Bert Elbertsen zal de totale muzikale begeleiding verzorgen en Ab Weegenaar heeft de algemene leiding. De speciale editie van Fête de la Musique, met veel verschillende muzikale optredens, vindt plaats van 10.00 – 17.00 uur in en rondom het centrum van Ermelo. Bandjes, dansgroepen, koren, zangers, dichters, workshops… er is voor een ieder van alles te beleven. Fête de la Musique wordt afgesloten met een muzikale receptie in De Dialoog, waarbij iedereen van harte welkom is. Tevens vindt er een streekmarkt plaats tussen de Horsterweg en Rabobank en een kunstmarkt op 't Weitje. Het complete programma is gratis af te halen bij VVV Ermelo.