Paaszangdienst met Ermelo’s Mannen- en VrouwenKoor

Pasen 2017Op 2e paasdag heeft het Ermelo’s MannenKoor wederom hun traditionele paaszangdienst georganiseerd. Ook dit jaar weer met de medewerking van het Ermelo’s VrouwenKoor, een projectkoor bestaande uit echtgenotes, partners, vriendinnen, dochters, kleindochters, zussen, schoonzussen en nichten van de leden van het EMK. Ruim voor aanvang hadden zich al veel toehoorders verzameld in de hal van de Immanuelkerk. Daar alle plaatsen beneden bij aanvang van de paaszangdienst bezet waren, kon men ook boven op de galerij plaats nemen. De Immanuelkerk was dan ook nagenoeg vol. Afwisselend lieten het EMK en EVK zich van hun beste kant horen, waarbij één lied gezamenlijk werd gezongen. Ook samenzang stond op het programma. Dankzij de mooie begeleiding van Bert Elbertsen op het orgel en de piano, Irene Dekker-Eijgendaal op dwarsfluit en Anneke Bruinink-Schram op pauken, kan er gesproken worden van een gevarieerde en geslaagde paaszangdienst. Door diverse aanwezigen werd dit dan ook bevestigd na afloop. De opbrengst van de collecte werd dit jaar besteed aan “De vrienden van Zorggroep Noordwest Veluwe afd. Ermelo”. Zowel het EMK als het EVK stond onder leiding van Ab Weegenaar. De voorganger was ds. G. Bikker.