dinsdag 12 november 2019

EMK-loterij

EMK loterijVanaf de nieuwjaarsreceptie tot aan het zomerreces verzorgt de EMK-loterijcommissie wekelijks een loterij. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van de begrotingspost “consumpties” t.b.v. de leden. Tot op heden is het de loterijcommissie gelukt om alle prijzen via sponsoring bijeen te vergaren zodat er (bijna) geen uitgaven zijn. Ook diverse leden stellen prijzen beschikbaar. Iedere oefenavond worden, voor het begin van de pauze, de winnende loten getrokken en kunnen de winnaars een keuze maken uit een arsenaal van prijsjes. Tijdens de grote loterij, als onderdeel van de EMK-nieuwjaarsreceptie, zijn er grotere prijzen te winnen. Ook deze prijzen worden allemaal gesponsord. Het aantal prijzen was afgelopen jaar maar liefst 56. Voor de nieuwjaarsreceptie van 2018 is de loterijcommissie direct gestart met het verzamelen van prijzen. Hiervoor hebben zij inmiddels alweer 36 prijzen bijeen, inclusief de nodige toezeggingen. De EMK-loterijcommissie….. een lot uit de loterij?