Rabobank Clubkas Campagne ….. uw stem was geld waard!

Bedrag rabo2018Woensdag 7 november jl. werden in de namiddag de cheques uitgereikt van de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne 2018. De kantoordirecteur Marcel Korving deelde mede dat het bedrag voor de regio dit jaar € 70.000,= bedroeg, waarbij voor Ermelo een bedrag van € 15.200,= was gereserveerd, te verdelen over 150 verenigingen/clubs. In Ermelo zijn maar liefst 1600 stemmen uitgebracht en dat daarvan er velen het Ermelo’s MannenKoor ook een warm hart toedragen, blijkt wel uit het feit dat zij een bedrag mochten ontvangen van maar liefst €1034,63 Hiermee stond het EMK dit jaar op de 2e plaats (vorig jaar 3e). Voorzitter Arnold Wijnsma was blij verrast met dit bedrag en liet weten dat, gezien het enorme succes dit jaar, het EMK dit bedrag zal besteden aan de samenzangmiddag voor ouderen in 2019. Het Ermelo’s MannenKoor wil een ieder die op hen heeft gestemd, hartelijk bedanken. Marcel Korving liet ook nog weten dat er volgend jaar een landelijke Clubkascampagne komt. Zodra daarover informatie beschikbaar is, zal het EMK u hierover berichten.