Uitreiking cheque Rabobank Stimuleringsfonds.

rabo 2018 2De voorzitter van het Ermelo’s MannenKoor, Arnold Wijnsma, heeft dinsdag 23 oktober een cheque ter waarde van € 1018,00 ontvangen van het Rabobank Stimuleringsfonds. Deze cheque werd hem overhandigd door Marcel Korving, de kantoordirecteur van Rabo Ermelo. Het geld wordt besteed aan de zangmiddag voor ouderen, welke inmiddels heeft plaatsgevonden in de Maranathakerk. Deze gratis toegankelijke zangmiddag voor ouderen, speciaal bedoeld voor ouderen die er ’s avonds liever niet meer op uit willen, was op zaterdag 15 september jl.. Het was een geweldig succes. Voor hen die niet (meer) zelfstandig konden komen, had het EMK 2 rolstoelbussen tot hun beschikking en reden EMK-leden af en aan met hun auto’s. De kerk was tot de nok toe gevuld en de hal van de kerk stond vol met rollators. De aanwezigen hebben genoten van een zeer gevarieerd programma met koormuziek, samenzang, intermezzo’s, zang en gitaar en zingen rondom het harmonium (kistorgeltje). Een dergelijke zangmiddag kost natuurlijk extra geld. Echter, dankzij de sponsoren en adverteerders van het EMK kon een gedeelte worden besteed aan deze zangmiddag. En dankzij het stimuleringsfonds van Rabobank Randmeren, het feit dat er geen huur moet worden betaald aan de Maranathakerk en het gratis beschikbaar stellen van 2 rolstoelbussen door het Rode Kruis Ermelo en GGz Centraal landgoed Veldwijk, kon de gratis toegankelijke zangmiddag volledig worden gefinancierd. Er was zelfs aan het einde van de zangmiddag een CD van het Ermelo’s MannenKoor als verrassing voor alle aanwezige ouderen. Rabobank Randmeren ondersteunt projecten die welzijn en welvaart versterken in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten. Zij ondersteunen projecten met hun kennis en met de netwerken van de organisatie en medewerkers. Daarnaast kan de samenleving ook een financiële bijdrage vragen uit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Het Ermelo’s MannenKoor is geweldig blij met het mooie bedrag waarvan veel ouderen in Ermelo enorm van hebben genoten.