Rabobank Clubkas Campagne ….. uw stem is geld waard! 2018

rabo 2018 3Dit jaar stelt Rabobank Randmeren een bedrag van € 70.000,= beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten die klant zijn van Rabobank Randmeren. Uiteraard doet ook het Ermelo’s MannenKoor weer mee. De afgelopen jaren is dat dan ook steeds een groot succes geweest voor het EMK. Op 24 september is de kick-off bijeenkomst van de Rabobank Clubkas Campagne en op 1 oktober ontvangen alle leden van Rabobank Randmeren een persoonlijke e-mail met daarin een stemcode. Bankiert u echter bij de Rabobank Randmeren maar bent u geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op het EMK? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw naam, geboortedatum en adresgegevens. Dan maakt de Rabobank Randmeren het lidmaatschap in orde. Nog even dit. Een partner is niet automatisch lid. Hij/zij zal dit ook specifiek moeten aanvragen bij de Rabobank Randmeren op de bovenstaande wijze. Het Ermelo’s MannenKoor bestaat op vrijdag 7 december dit jaar 45 jaar. ’s Avonds wordt dat gevierd met een jubileumconcert met ondersteuning door diverse musici. De opbrengst van deze Rabobank Clubkas Actie zal hiervoor worden bestemd. Een dergelijk concert kost altijd veel geld en daarom vragen wij u om ook te stemmen op het Ermelo’s MannenKoor. Het EMK hoopt op uw steun.