Sponsoring Rabobank Stimuleringsfonds EMK (samen)zangmiddag ouderen

stimulerings fonds raboDe EMK (samen)zangmiddag, welke op zaterdag 15-09-2018 wordt georganiseerd door het Ermelo’s MannenKoor i.v.m. hun 45-jarig bestaan, wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit het stimuleringsfonds van Rabobank Randmeren. Deze zangmiddag kost extra geld, welke niet volledig gedekt kan worden door de jaarlijkse begroting van het koor. Het EMK moest dus op zoek naar extra inkomsten om deze gratis toegankelijke (samen)zangmiddag voor ouderen van de gemeente Ermelo te kunnen bekostigen. Hoewel het EMK zelf geld had gereserveerd voor deze activiteit, er geen huur hoeft te worden betaald voor de Maranathakerk en er 2 rolstoelbussen gratis beschikbaar zijn gesteld door het Rode Kruis Ermelo en GGz Centraal landgoed Veldwijk, kwam het EMK toch nog geld tekort. Dit heeft het EMK doen besluiten om een poging te wagen bij het stimuleringsfonds van Rabobank Randmeren en niet tevergeefs. Op 22-06-2018 werd een mail ontvangen van de Rabobank Randmeren waarin werd gemeld dat zij een mooi bedrag hebben toegezegd voor de (samen)zangmiddag. Vanaf dat moment kreeg de EMK-(samen)zangmiddag voor ouderen een definitief karakter. Op een later tijdstip zal de cheque worden uitgereikt ter waarde van de bijdrage die het EMK uit het fonds ontvangt. Van deze uitreiking zal nog nadere berichtgeving plaatsvinden op de EMK-website en FB en zal de lokale pers worden ingeschakeld.