dinsdag 19 november 2019

(Samen)zangmiddag ouderen gemeente Ermelo

ouderen middag 2018Het Ermelo’s MannenKoor (EMK) bestaat op 7 december 2018 alweer 45 jaar. Hoewel dit 45-jarig jubileum een iets ander karakter heeft dan bv. een 50-jarig jubileum, wil het EMK dit toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn dan ook enkele activiteiten gepland in het kader van EMK-45 jaar. Eén van deze activiteiten is een gratis toegankelijke zangmiddag speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen. Hiervoor wordt een speciaal programma samengesteld met koormuziek en samenzang. Er worden dan veel bekende en herkenbare liederen gezongen. Daar veel ouderen niet (meer) in staat zijn om zelfstandig te komen, kan het Ermelo’s MannenKoor zorgdragen voor het vervoer. Dankzij het Rode Kruis Ermelo en GGz Centraal landgoed Veldwijk zijn er 2 rolstoelbusjes beschikbaar en zullen ook diverse EMK-leden met hun auto de mensen kunnen halen/brengen. De zangmiddag is gepland op zaterdag 15-09-2018 in de Maranathakerk, Sparrenlaan 4. Aanvang 15.00 uur, de kerkzaal is open vanaf 14.30 uur. Dankzij de medewerking van Welzijn Ermelo, Rode Kruis Ermelo, GGz Centraal Landgoed Veldwijk, Bartiméus Sonnenheerdt, Ned. Patiëntenvereniging Ermelo, Zorggroep NW-Veluwe, “de Herbergier” Ermelo en de PCOB heeft het EMK al veel ouderen weten te bereiken en rekent dus op een goede opkomst