dinsdag 19 november 2019

Zangseizoen 2017 – 2018 afgesloten door EMK

juli zomer 2018Het zomerreces is begonnen voor het Ermelo’s MannenKoor. Tot maandag 20 augustus wordt er niet meer geoefend en opgetreden. Het seizoen werd dit keer afgesloten met een puzzelfietstocht door de “lanen” van Ermelo richting camping “de Kriemelberg” voor een hapje en een drankje. De voorzitter hield een korte toespraak waarin hij o.a. mededeelde dat het stimuleringsfonds van de Rabobank Randmeren een mooi bedrag heeft toegezegd voor de organisatie van de zangmiddag voor ouderen op 15 september as. (Noot redactie: Na het zomerreces wordt hier nader aandacht aan geschonken). Tot slot wenste hij een ieder een mooie zomer toe. Hierna bleef het, ondanks een frisse avond, nog lang gezellig.