dinsdag 19 november 2019

Een kleurrijke bloemen- en plantenmarkt

bloemen2018Heerlijk weer, een groot assortiment van verse bloemen en planten, veel (trouwe) klanten, enthousiaste EMK-leden om te helpen en/of te kopen, een EMK-bezorgdienst waar veel gebruik van werd gemaakt en onderling plezier waren zaterdag 12 mei de voornaamste ingrediënten van de EMK bloemen- en plantenmarkt. Ondanks veel concurrentie op diverse locaties in Ermelo, kan het Ermelo’s MannenKoor terugzien op een zeer geslaagde dag welke ’s morgens vroeg al om 07.00 uur begon met het opbouwen van de kleurrijkste plek van Ermelo tot ’s middags 17.00 toen alles weer was opgeruimd. Het doel van deze dag, het spekken van de clubkas, is dan ook zeker gelukt. Volgend jaar is het EMK, de zaterdag voor Moederdag, weer aanwezig op het Pauwenplein. Wij zien u dan graag weer.