Paaszang Ermelo’s MannenKoor 2018

pasen 2018 1Het is bijna weer zover, de paaszang van het Ermelo’s MannenKoor. Dit jaar op maandag 02 april (2e paasdag) in de Immanuelkerk, aanvang 10.00 uur. Vanaf 09.30 uur is de kerkzaal geopend. Deze paaszang wordt medewerking verleend door de Veluwsche Sanghertjes en wel het tienerkoor Viva en het damesensemble Viva Voce o.l.v. Gijs Evers. Het Ermelo’s MannenKoor staat onder leiding van Ab Weegenaar en wordt begeleid door Sander van den Houten. De meditatie wordt verzorgd door ds. Wim Scheltens (Lunteren). De toegang is wederom gratis doch ook nu zal er een collecte worden gehouden voor een goed doel. De opbrengst van de collecte gaat dit jaar naar de Flame Foundation te Putten. Een ieder is weer van harte welkom. De Flame Foundation te Putten ondersteunt kwetsbare kinderen die wonen in of rondom het dorpje Butiti in West Kenia (tussen Chavakali en Kaimosi). De Flame Foundation vindt deze kinderen waardevol en wil hen helpen zichzelf te ontwikkelen. Dit willen zij doen door onderwijs en gezondheidszorg ook voor hen bereikbaar te maken. Zo kunnen de kinderen een hoopvolle toekomst tegemoet zien waarin ze voor zichzelf kunnen zorgen en een steentje bijdragen aan de maatschappij. De gebieden onderwijs (bv. schooluniformen en schoolgeld) en gezondheid (bv. vergoeden medische kosten) worden door Flame Foundation ondersteund. Ook worden workshops voor de kinderen en hun (pleeg)gezinnen georganiseerd over verschillende onderwerpen zoals het doorbreken van taboes rondom AIDS, seksualiteit en emancipatie. Hierbij wordt zoveel mogelijk de hulp ingeroepen van lokale organisaties. “Laat kwetsbare kinderen waardevol zijn”.