dinsdag 22 oktober 2019

Rabo ClubSupport

2019 09 27 Rabo Clubsupport logo 1 1Het Ermelo’s MannenKoor heeft zich weer aangemeld voor de Rabo Clubsupport (voorheen de RABO Clubkas Campagne). Ieder jaar stelt de RABO een deel van hun winst beschikbaar aan verenigingen door het hele land. Zo ook de Rabobank Randmeren, die deze keer € 70.000,- beschikbaar stelt. Vorig jaar is er veel gestemd op het EMK, hetgeen een mooi aanvulling voor de kas betekende. Ook dit jaar hoopt het EMK weer op veel stemmen, wat mogelijk is van 27 september tot 11 oktober. Op 14 oktober wordt bekend gemaakt op welk bedrag het EMK dit jaar mag rekenen. Nadere informatie volgt de komende tijd via de EMK-website, Facebook en e-mail. Zie ook https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/over-rabo-clubsupport