zaterdag 16 november 2019

Goed bezochte samenzangmiddag ouderen

Samenzang 2019 nPrachtig weer, een goede organisatie, blije mensen, saamhorigheid en mooie liederen waren de juiste ingrediënten om de samenzangmiddag voor ouderen in de Maranathakerk geslaagd te noemen. Voor aanvang reden de 3 gesponsorde rolstoelbussen en diverse auto’s door Ermelo om de belangstellenden op te halen, evenals een grote groep EMK-leden die dit lopend deden. Toen de samenzangmiddag even na 15.00 uur begon, was de kerk dan ook nagenoeg vol. Na een welkom door de voorzitter Arnold Wijnsma, waarin hij de sponsoren, organisatoren en medewerkenden bedankte voor het mede mogelijk maken van deze samenzangmiddag, werd begonnen met het programma. Gepresenteerd door Wout van Veen wisselden het EMK, samenzang en intermezzo’s van Wout en Jolanda van Veen elkaar af. Zoals afgesproken was het programma om klokslag 16.30 uur ten einde. Het applaus van de aanwezigen gaf aan dat men deze samenzangmiddag erg waardeerde. Uiteraard werd een ieder die was opgehaald, ook weer thuisgebracht. En wat is er nu een mooiere afsluiting dan de opmerking van een dame die in haar rolstoel naar huis werd gebracht: “Dank jullie wel voor deze geweldige middag, ik heb genoten”. En daar ging het om.