dinsdag 12 november 2019

Arnold Wijnsma stopt als voorzitter EMK

ROO4133Tijdens zijn wekelijkse praatje aan het begin van de oefenavond, gaf voorzitter Arnold Wijnsma op maandag 7 oktober te kennen dat hij de beslissing heeft genomen om op 9 maart van het volgende jaar, tijdens de ALV, zijn voorzitterschap van het Ermelo’s Mannenkoor neer te leggen. In overleg met het bestuur is besloten om dit echter vroegtijdig aan de leden bekend te maken. Arnold gaf hierbij aan dat hij, na 11 jaar bestuurswerk waarvan 8 jaar als voorzitter, geen energie en de inspiratie meer heeft om nog langer door te gaan in deze functie. Ook met zijn andere functies zoals het organiseren van alle activiteiten en het PR werk zal hij stoppen. "Het is op” gaf Arnold aan. Wel blijft hij lid van het EMK, want zingen doet hij graag. De andere leden van het bestuur gaan binnen de gelederen van het Ermelo’s Mannenkoor op zoek naar een nieuwe voorzitter