Afgelopen maandag 6 september vond de uitgestelde jaarvergadering van het EMK plaats. De vorige vergadering was precies 1,5 jaar geleden, op 9 maart 2020. Op deze vergadering had Gerrit Paarlberg de voorzittershamer van Arnold Wijnsma overgenomen. Handenschudden was er toen al niet meer bij, dus het was met een elleboog bekrachtigd. Niemand had er toen een vermoeden van dat er daarna zoveel stil zou komen te liggen en dat het zolang zou duren. Maar maandag liet Gerrit Paarlberg zien dat hij een prima voorzitter is, die mede door de goede voorbereiding en de uitstekend verzorgde stukken in een uur tijd de aanwezige leden van het koor door de agenda leidde. Aansluitend aan de vergadering was er aandacht voor de jubilerende leden van het EMK en kon er nog gezamenlijk - zittend - wat gedronken worden De sfeer was goed, het koor is er aan toe om weer samen te gaan zingen. Op 13 september starten we met repeteren!

DSC 0566DSC 0562