kerstzangavond202201De Immanuelkerk zat lekker vol op maandag 19 december. Het was duidelijk te merken dat er een grote groep mensen is die zang en samenzang gemist heeft in de coronaperiode.

Na het openingslied werden alle aanwezigen welkom geheten door de voorzitter; in het bijzonder werd de nieuwe burgemeester van Ermelo, de heer Hans van Daalen welkom geheten.

Vervolgens werd het gevarieerde programma afgewerkt, waarbij weer mooie muzikale ondersteuning werd verzorgd door Maurice van Dijk op trompet, Bert Elbertsen op piano en orgel en Ab Weegenaar op orgel. Verrassend en indrukwekkend was de medewerking van sopraan Rosa Ligtermoet. Tezamen met het Ermelo’s Mannenkoor en solistisch wist ze menige toehoorder te raken met haar prachtige stem.

De Kerstzangavond werd rechtstreekst uitgezonden via Youtube. Op Kerkomroep is het hele programma terug te zien: ga naar www.kerkomroep.nl en zoek naar Immanuelkerk Ermelo, maandag 19 december 2022 of klik op de volgende link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10965