zondag 8 december 2019

Decemberconcert EMK

ROO3914 Vergroten ? klik op foto.Het Ermelo’s MannenKoor sluit het jaar af op zaterdag 7 december met een decemberconcert. Een gevarieerd programma is hiervoor door de muziekcommissie samengesteld, waarbij ook aandacht wordt geschonken aan de Kerst. Het EMK wordt begeleid door diverse leden van het Harderwijks Strijkorkest o.l.v. Roelof Klaassen.Ook zullen een vijftal koperblazers van het Gelders Orkest hun medewerking verlenen. Het orgel of de piano wordt bespeeld door Bert Elbertsen. De algehele leiding is in handen van Ab Weegenaar en Carla Boven verzorgt deze avond de presentatie. De aanvang van het decemberconcert is 20.00 uur, de deuren van de Immanuelkerk zijn om 19.30 uur geopend. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten. Het Ermelo’s MannenKoor nodigt u van harte uit.

Rabo ClubSupport: EMK ontvangt cheque van € 704,70

Rabo 2019Vergroten klik op fotoDinsdagavond 15 oktober jl. was de finale van de Rabo ClubSupport in De Heerlickheijd van Ermelo. Maar liefst 34 cheques werden die avond uitgereikt aan het verenigingsleven uit Ermelo. Dat het Ermelo’s MannenKoor weer veel stemmen heeft binnengehaald bleek wel uit het feit dat zij in de top-5 van de best scorende verenigingen zijn geëindigd. Een 5e plaats leverde een cheque op ter waarde van € 704,70, welke in ontvangst werd genomen door de voorzitter Arnold Wijnsma. Ook dit jaar is het EMK weer bijzonder tevreden met dit behaalde resultaat. Allen die op hen hebben gestemd, dank daarvoor.