Supersponsor

Project sponsor

Website adverteerder

Sponsor worden
Het sponsorschap biedt bedrijven de mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten. Speciaal voor onze sponsors hebben wij een pakket samengesteld. U levert met uw sponsorschap een positieve bijdrage aan de (christelijke) zangcultuur. Al vele jaren zet het Ermelo’s MannenKoor zich hiervoor in en dat willen wij graag blijven doen.

Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden, uiteraard vrijblijvend, te bespreken.
Adverteren
Een sponsormogelijkheid binnen het sponsorpakket van het Ermelo's MannenKoor is te adverteren in de nieuwsbrief en/of de programmaboekjes van de EMK concerten en/of op de EMK website.

De coördinatoren Tijmen Kroon (familiekroon@solcon.nl) en Willem Kosters (schepeltje@hetnet.nl) kunnen deze mogelijkheden met u bespreken.

Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.

Geen toegang? Stuur een bericht met uw gebruikersnaam naar:
secretaris.emk@gmail.com