Elk jaar zijn er bij het Ermelo’s Mannenkoor leden die in het zonnetje gezet worden, meestal omdat ze een kroonjaar te vieren hebben vanwege hun lidmaatschap. Normaal gesproken vindt dat plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Vanwege corona was er echter dit jaar geen nieuwjaarsreceptie. De huldiging van de jubilarissen van 2021 was daarom dit jaar gekoppeld aan de jaarvergadering van 2022 die op maandag 5 september plaatsvond en de eerste receptieavond vanwege de afwezigheid van en van de jubilarissen op 5 september.
Deze keer werden Sjoerd Paulus en Bert van Panhuis gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap en Joop van den Heuvel omdat hij 12,5 lid is van het EMK. Zij ontvingen een herinneringsschildje en bloemen uit handen van de voorzitter.

Rabo ClubSupport 2022

Ook dit jaar stelt Rabobank Randmeren door Clubsupport geld beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Het Ermelo’s Mannenkoor doet natuurlijk ook weer mee. De afgelopen jaren heeft dit steeds enkele honderden euro’s voor onze kas opgeleverd. Het is bekend: hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Stemmen kan via de RABOapp of rabobank.nl/clubsupport in de periode van 5 tot 27 september.

Het EMK heeft met het Harderwijks Mannenkoor afgesproken dat we onze tweede stem op hen zullen uitbrengen, en andersom. Te vinden als HMK.

Heb je wel een RABOrekening , maar ben je nog geen lid dan kun je eenvoudig lid worden via de RABOapp.

Omdat alle stemmen tellen moedigen we je aan om niet alleen zelf te stemmen maar ook familie, buren, vrienden, collega’s enz. uit te nodigen om te stemmen op het EMK.

Alvast BEDANKT voor uw stem en uw moeite!

Er is een filtermogelijkheid om je favoriete club beter en sneller te kunnen vinden.
Echter het EMK staat niet bij de rubriek zang of muziek maar bij de rubriek "Cultuur".

raboclubsupport2022 1