woensdag 20 maart 2019

Algemene ledenvergadering 2019

Algemene Ledenvergadering 2019 Ermelo’s MannenKoor

Ook dit jaar wist het EMK de algemene ledenvergadering af te ronden in een korte tijd. Om 20.05 uur opende de voorzitter de vergadering met een speciaal welkom voor de beschermheer burgemeester Baars en rond 21.10 uur kon hij de vergadering alweer sluiten. Met één extra toegevoegd agendapunt, werden in die tijd 15 agendapunten behandeld. Een paar agendapunten werden in stemming gebracht en daarbij stemden de leden unaniem voor of tegen. Ook werden er nog 2 leden gehuldigd omdat zij niet aanwezig konden zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie alwaar e.e.a. normaliter plaatsvindt. Zowel Piet Koorneef als Klaas Kreuze waren in 2018 12,5 jaar lid. Er werd na de vergadering door veel leden nog even nagepraat met een drankje, waarvoor men de consumptiebon kon inleveren.

Nieuwjaarbijeenkomst 2019

Ook dit jaar was de nieuwjaarsreceptie van het Ermelo’s MannenKoor weer ouderwets gezellig, mede dankzij de locatie van Bon Appétit PROSON. Een drankje bij binnenkomst, een consumptiebon, het openingswoord door de voorzitter, een buffet voor elk wat wils, “Levend scrabble” georganiseerd door Willem en Ina Ros en een demo van de nieuwe website van het EMK.

Jubilarissen 2018 2019Vervolgens een terugblik door de voorzitter met een extra woord van dank voor diverse leden/commissies en de huldiging van de jubilarissen. Dat waren: Sam van den Brink (40 jaar), Rickert Vliek en Henk Bronkhorst (25 jaar) en Piet Koorneef en Klaas Kreuze (12,5 jaar). Piet en Klaas waren niet aanwezig. Zij worden daarom gehuldigd tijdens de komende algemene ledenvergadering. Tot slot werd ook Steven Visser nog in het zonnetje gezet. Hij is maar liefst 45 jaar lid van het EMK. Iedere jubilaris kreeg een bijbehorend schildje en een prachtige bos bloemen, ook dit jaar weer verzorgd door Frouwkje Jonker. Sam van den Brink ontving daarbij ook nog een speld, welke hij mag dragen bij de optredens.

Tot slot van deze goed georganiseerde avond was er weer de grote loterij. In het kader van het 45-jarig bestaan van het EMK, was het de loterijcommissie gelukt om bijna 100 prijzen te verkrijgen. De hoofdprijs was ook dit jaar weer een lang weekend of midweek in Callantsoog, echter dit maal in het appartement van Willem en Heleen Kosters. Het winnende lootje, getrokken door Heleen Kosters, was van Jan van Ijzendoorn.

Wie wilde kon zijn/haar keel nog even smeren. Rond 22.30 uur gingen echter ook de laatsten naar huis. Organisatie bedankt, het was weer als vanouds.

Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.

Geen toegang? Stuur een bericht met uw gebruikersnaam naar:
secretaris.emk@gmail.com