zondag 19 mei 2019

21 Bloemen en plantenmarkt EMK

mini Plantenmarkt 201921e bloemen- en plantenmarkt Ermelo’s MannenKoor

Ondanks dat de weergoden al een paar dagen een kans op regen hadden voorspeld, bleef het, op zaterdag 11 mei jl., tijdens de bloemen- en plantenmarkt van het Ermelo’s Mannenkoor droog. Zelfs de zon liet zich met regelmaat zien. Veel (trouwe) klanten kwamen dan ook langs om weer de nodige planten te kopen. Ook werd er veel gebruik gemaakt van de gratis bezorgdienst, een zeer gewaardeerde geste van het EMK. Daar op veel plaatsen in Ermelo allerlei activiteiten werden georganiseerd, was het wisselend druk/niet druk. Toch heeft het EMK goede zaken gedaan en kan de kas worden aangevuld met een mooi bedrag. Een ieder die zich heeft ingezet om deze dag tot een succes te maken, enorm bedankt. Volgend jaar weer.

Bloemen- en plantenmarkt Ermelo’s MannenKoor

Bloemen markt 2019Alweer voor de 21ste keer gaat het Ermelo’s MannenKoor hun best doen om een groot  assortiment van bloemen en planten aan de man/vrouw te brengen. En uiteraard staan zij hiervoor, op zaterdag 11 mei, weer op hun bekende stek op het Pauwenplein. Er zijn die dag allerlei bloemen en (perk)planten te koop, zodat men een ruime keuze heeft om de tuin en bloembakken op te fleuren en te genieten van de vele kleuren en geuren. Wellicht een leuk idee om iemand mee te verrassen, bijvoorbeeld voor Moederdag?! En valt uw bestelling wat groot uit ….. geen probleem. Ook dit jaar kan men weer gebruik maken de zeer gewaardeerde EMK-bezorgdienst. De mannen van het koor brengen de bestelling dan gratis bij u thuis, mits u uiteraard in de directe omgeving van Ermelo woont. De EMK-bloemen- en plantenmarkt kan van ’s morgens vroeg (8.00 uur) tot laat in de middag worden bezocht. U bent van harte welkom.