zondag 20 januari 2019

Nieuwjaarbijeenkomst 2019

Ook dit jaar was de nieuwjaarsreceptie van het Ermelo’s MannenKoor weer ouderwets gezellig, mede dankzij de locatie van Bon Appétit PROSON. Een drankje bij binnenkomst, een consumptiebon, het openingswoord door de voorzitter, een buffet voor elk wat wils, “Levend scrabble” georganiseerd door Willem en Ina Ros en een demo van de nieuwe website van het EMK.

Jubilarissen 2018 2019Vervolgens een terugblik door de voorzitter met een extra woord van dank voor diverse leden/commissies en de huldiging van de jubilarissen. Dat waren: Sam van den Brink (40 jaar), Rickert Vliek en Henk Bronkhorst (25 jaar) en Piet Koorneef en Klaas Kreuze (12,5 jaar). Piet en Klaas waren niet aanwezig. Zij worden daarom gehuldigd tijdens de komende algemene ledenvergadering. Tot slot werd ook Steven Visser nog in het zonnetje gezet. Hij is maar liefst 45 jaar lid van het EMK. Iedere jubilaris kreeg een bijbehorend schildje en een prachtige bos bloemen, ook dit jaar weer verzorgd door Frouwkje Jonker. Sam van den Brink ontving daarbij ook nog een speld, welke hij mag dragen bij de optredens.

Tot slot van deze goed georganiseerde avond was er weer de grote loterij. In het kader van het 45-jarig bestaan van het EMK, was het de loterijcommissie gelukt om bijna 100 prijzen te verkrijgen. De hoofdprijs was ook dit jaar weer een lang weekend of midweek in Callantsoog, echter dit maal in het appartement van Willem en Heleen Kosters. Het winnende lootje, getrokken door Heleen Kosters, was van Jan van Ijzendoorn.

Wie wilde kon zijn/haar keel nog even smeren. Rond 22.30 uur gingen echter ook de laatsten naar huis. Organisatie bedankt, het was weer als vanouds.

Medewerking kerstnachtdienst Immanuelkerk

Kerk in de sneeuw

Tijdens Kerstavond 2018 heeft het Ermelo’s MannenKoor medewerking verleend aan de kerstnachtdienst in de Immanuelkerk. De dienst begon om 21.30 uur. Een volle kerk kon luisteren naar bekende kerstliederen, gezongen door het EMK. Ook was er veel samenzang. Het was een zeer warme dienst, geleid door ds. Henk Jansen. Het EMK stond dit keer onder leiding van dirigent Erik Jan van der Hel, de muzikale begeleiding was in handen van Henk Kievit.

Het besloten deel is uitsluitend toegankelijk voor leden van het koor.

Geen toegang? Stuur een bericht met uw gebruikersnaam naar:
secretaris.emk@gmail.com