zondag 8 december 2019

Lid worden?

Herkent u dit:

• Ik zou best lid willen worden van een mannenkoor, maar is dat wel iets voor mij?
  • Kan ik daar wel tijd voor vrij maken?
  • Ziet u er tegenop om zomaar binnen te lopen?

Welnu, u bent niet de enige die zo denkt. Zo dachten namelijk veel leden voor ze bij het Ermelo’s MannenKoor (EMK) kwamen.Het EMK heeft altijd plaats voor zowel aspirant als ervaren zangers. Wilt u een repetitie bijwonen, neem dan contact met:

• koormeester Henk Bronkhorst, telefoon: 06 - 12 311 816

Ook kunt u één van de koorleden benaderen. Hij zal u graag meenemen naar een wekelijkse repetitie. Uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt dan enkele repetities met het koor oefenen, alvorens u besluit om wel/geen lid te worden.

We repeteren elke maandagavond van 19.45 -22.00 uur (incl. pauze) in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo.
In juli en augustus krijgen de stembanden rust en komt het koor welverdiend op adem.

Dus mannen die van zingen en van gezelligheid houden …………., u wordt van harte uitgenodigd om op een repetitieavond te komen kijken, luisteren en te oefenen.

Nadere informatie

Secretariaat EMK